Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vild med True

True Beboerforening besluttede på generalforsamlingen i marts 2022, at der i år skal etableres bede med vilde blomster på Tingstedet.
Inspirationen til dette stammer fra Aarhus Kommunes planer om at sætte fokus på at øge biodiversiteten ved at forbedre og udvikle eksisterende og nye grønne områder som levesteder for dyr og planter. Link til Bynatur i Aarhus.
Tingstedet er i øjeblikket beplantet med forskellige bærbuske og enkelte frugttræer. Derudover er der en meget stor græsplæne. Det er oplagt at bruge en del af denne store plæne til vilde blomster. Naturstyrelsen, som ejer Tingstedet har godkendt planen, og Aarhus Kommune har doneret vilde blomsterfrø.

Projektet er gået igang 4. april, hvor der blev skrællet græstørv af de kommende bede. Det ene bed ligger, hvor der tidligere var petanque bane. Jordbunden består her for en stor del af sand og grus. I det andet bed er jordbunden ren muldjord. På begge bede skal der suppleres med ekstra muld.
Når bedene er klargjorte, og der er kommet lidt regn, vil bedene blive sået til. Der vil blive sået to frøblandinger: “Århus blandingen” og “Dansk vildeng”. Begge blandinger er en kombination af enårige, to-årige og flerårige blomster.

Nogle af blomsterne vil vi således få fornøjelse af her i sommer, mens andre først vil blomstre næste sommer.
Pasningen af bedet vil bestå i klipning en enkelt gang i det kommende efterår og 1-2 gange årligt de kommende år.
Se link til de blomster, der forhåbentlig vil vokse frem.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.